Amber Park Hotel & Spa , Niechorze
Przyjazd 21 paź 2020
Wyjazd 22 paź 2020
Tło bannera

Obiadokolacje

Proponujemy obiadokolacje serwowane do stolika od godziny 16:00 do 19:00.

Posiłki są: zbilansowane, odpowiednio zmodyfikowane, niepowtarzalne. Obiadokolacja w formie bufetu jest podawana przez obsługę zgodnie z Państwa wyborem przy bufecie. 

Podczas pobytu nie można się znudzić serwowanymi przez nas potrawami. A to bardzo ważna kwestia.

Wszystkie potrawy są gotowane ze starannością oraz dbałością o dzieci.

Smacznego!

Poniżej przedstawiamy potrawy, z których jest komponowany nasze menu obiadowe składające się z różnorodnych dań ciepłych,  dodatków typu: ziemniaki, ryż, warzywa na parze czy kopytka, bufetu sałatkowego, szeregu dodatków typu: czarnuszka, czystek, świeże zioła, suszone owoce, orzechy, pestki dyni, słonecznik, świeżo wyciskanych soków m.in: jabłkowo- marchewkowy czy marchewkowo-buraczkowy czy wyśmienita świeżo mielona kawa, gorąca czekolada, różne rodzaje herbat oraz napoje zimne.

Dorsz z grzybami i kolendrą, Pieczeń z szynki podawana z serem, panierowany schab z pieczarkami i glazurowaną papryką, mix ryb na sosie il sugo, polędwiczki wieprzowe na sosie z zielonego pieprzu, żeberka w sosie miodowym, filet z kurczaka na sosie alfredo, karczek z konfiturą z papryki i czerwonej cebuli, dorsz na warzywach pod beszamelem, kotleciki rybne w sosie koperkowym, ryba z patelni, schab faszerowany marchewką w sosie pieczeniowym, spaghetti carbonarra, spaghetti bolognese, gulasz wieprzowy, pierogi ruskie, pierogi ze szpinakiem, pierogi z kaszą, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z mięsem, krokiety z farszem ze szpinaku i sera, risotto z warzywami, filet panierowany z kurczaka, udka drobiowe, warzywa na parze, warzywa pod beszamelem, kalafior z bułką tartą, brokuły z bułką tartą, miruna z bakłażanem, miruna z cukinią w sosie cytrynowym, pieczony schab na sosie aksamitnym z suszonymi pomidorami, morszczuk z patelni z blanszowanym kalafiorem, strogonow z szynki, kotleciki mielone z wieprzowiny, leczo, ziemniaki z wody z koperkiem, ziemniaki zapiekane, ziemniaki zasmażane, frytki, półksiężyce, kluski śląskie, pyzy, kopytka, ziemniaki puree.

Zupy:

Ogórkowa, gulaszowa, flaki, pomidorowa, buraczkowa, jarzynowa, rosołek z kluseczkami, szczawiowa, grochowa, fasolowa, szpinakowa, pieczarkowa, kalafiorowa, grzybowa, brokułowa, rybna, barszcz ukraiński, cebulowa, żur staropolski, chłodnik, dyniowa, chrzanowa z ziemniakami i boczkiem, krupnik, kwaśnica, botwinka, kapuśniak, z zielonego groszku, koperkowa.

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij